Trein | Tram

 

Voor treinen zie de NS reisplanner 

Voor trams, dienstregelingen en planning zie de HTM  reisplanner

Van Den Haag Centraal (CS) trein station:

Lijn 3 richting Loosduinen (reistijd 12 minuten). Tramhalte bevindt zich op het bovendek (Perron A), boven de treinen binnen in het treinstation. Zoek naar de roltrappen bij de hoofdingangen. Deze trams heten Randstad Rail. Stap uit op de Elandstraat (West). Het is 2 minuten lopen (170 meter) op de Elandstraat, 2e straat rechts (naast de grote kerk).

Lijn 16 richting Statenkwartier (reistijd 12 minuten). De tramhalte (Platform E) bevindt zich op de begane grond, net buiten het treinstation. Neem de uitgang richting het centrum, daar bevinden zich de perrons. Stap uit bij  halte Elandstraat. Het is 4 minuten lopen (350 meter) op de Elandstraat. Je passeert een Albert Heijn XL supermarkt en na het passeren van de grote kerk gaat u linksaf (3e straat links). We bevinden on naast en tegenover de kerk.

Van Holland Spoor (HS) trein station:

Lijn 16 richting Statenkwartier (reistijd 20 minuten). De tramhalte (Platform C) bevindt zich buiten aan de voorzijde van het station (haltes aan de linkerhand). Stap uit bij  halte Elandstraat. Het is 4 minuten lopen (350 meter) op de Elandstraat. Je passeert een Albert Heijn XL supermarkt en na het passeren van de grote kerk gaat u linksaf (3e straat links). We bevinden on naast en tegenover de kerk.